TiFlash Error: Can't find BlobStat with

Note:
This topic has been translated from a Chinese forum by GPT and might contain errors.

Original topic: tiflash报错Can’t find BlobStat with

| username: magongyong

【TiDB Usage Environment】Production Environment / Testing / PoC
【TiDB Version】6.5.1
【Reproduction Path】What operations were performed when the issue occurred
No operations performed, daily running
【Encountered Issue: Issue Phenomenon and Impact】
tiflash error as follows

【Resource Configuration】
【Attachments: Screenshots/Logs/Monitoring】

| username: tidb菜鸟一只 | Original post link

It looks like the data is corrupted, and the corresponding blob id cannot be found in TiFlash. Is it that the entire TiFlash node is unusable now, or is it just a specific table that cannot be queried?

| username: magongyong | Original post link

Only this one instance is down, the other three are still normal. The disk is definitely fine, so I don’t know where to start with the data corruption.

| username: WalterWj | Original post link

Try scaling up or down to see if it can solve the problem.

| username: tidb菜鸟一只 | Original post link

Just scale down and then scale up again. It should be an issue with the TiFlash data.

| username: magongyong | Original post link

The scaling in and out has been completed, and there are no more issues. We haven’t figured out how the knowledge data got corrupted. Thank you.

| username: magongyong | Original post link

The scaling in and out has been completed without any issues. However, the cause of the data corruption is still unclear. Thank you.

| username: system | Original post link

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.