Why can't the schema_index_usage table be found in version V6.1?

Note:
This topic has been translated from a Chinese forum by GPT and might contain errors.

Original topic: schema_index_usage这边表怎么在V6.1版本找不到?

| username: wwb519

[TiDB Usage Environment] Production Environment / Testing / Poc
Production Environment
[TiDB Version]
V6.1.5
[Reproduction Path] What operations were performed when the issue occurred


The official documentation shows that there is a schema_index_usage table in version V6.1, but it was not found.
[Encountered Issue: Issue Phenomenon and Impact]
[Resource Configuration] Enter TiDB Dashboard - Cluster Info - Hosts and take a screenshot of this page
[Attachments: Screenshots/Logs/Monitoring]

| username: 啦啦啦啦啦 | Original post link

I don’t have any issues here, please take a screenshot and let me see.

| username: wwb519 | Original post link


| username: wwb519 | Original post link

My version was upgraded from V4.0.15 to V6.1.6.

| username: 啦啦啦啦啦 | Original post link

Check if there are any nodes that haven’t been successfully upgraded.

| username: zhanggame1 | Original post link

I tried running select * from mysql.schema_index_usage and there were no records.

| username: wwb519 | Original post link

It shouldn’t be for this reason. If any node fails to upgrade successfully, it ultimately won’t show as a successful upgrade.

| username: tidb菜鸟一只 | Original post link

Can’t you see any tables in your MySQL database? Are your user permissions correct?

| username: wwb519 | Original post link

It’s the root user. I searched for this table, but it doesn’t exist.

| username: tidb菜鸟一只 | Original post link

I have this table in version 5.4, but it just doesn’t have any data.

| username: wwb519 | Original post link

That’s strange, I have all the other tables except this one.

| username: redgame | Original post link

Accidentally deleted it, right?

| username: wwb519 | Original post link

I have another environment with the same situation. It’s impossible that both environments accidentally deleted it, right?